söndag 11 augusti 2024

Äntligen sommar igen


Grillsäsongen har kommit. Vi har laddat upp med två nya gasolflaskor så nu ska det grillas. Elias är grillmaster ikväll och bjuder på grillade hamburgare. Det blir en finns kvällsmiddag. 



Veckan innan semestern börjar jobbar jag från Söderkaj i Halmstad. På kvällarna gör jag lite nytta och påbörjar lite olika projekt. I kväll blir det att städa bakom spegelgarderoberna. Allt ska plockas ut för att sedan hitta en ny logisk och bra struktur där allt ska förvaras. 



Efter en runda med cykeln sitter det gott med en kall öl. Jag och Elias stannar till på Tre Hjärtan vid Stora torg Halmstad. Gott med öl, men den har blivit dyrare på vissa ställen. Denna öl kostade 95 kr. 



Tidigare hade vi packväskor på styret, men det har vi ändrat på. Det är bättre och mer praktiskt med en fast monterad cykelkorg. Vi hittade en bra modell som passar på våra gravel sportcyklar hos sportaffären XXL. I ett senare läge kompletterade vi monteringen med ett stag som utgick från skärmfästena på insidan av framgaffeln. Det blev en mycket bra och stabil lösning. 



En runda på cykeln får det bli idag. Här ser vi Elias och Victoria lite längre bak i bilden. Vi är utanför Sannarp och på väg till Hallarna för lite inköp och shopping.  


En kvällspromenad utmed Nissan slutade här. Vi gick hela vägen ut från Söderpiren och hamnade till sist här vid Nissans inlopp. Ganska fin grusväg ut på piren. Nästan hela vägen. Den sista biten fick vi gå på små stigar längs med piren och ibland lite hoppande på stenarna. En fin sommarkväll i Halmstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar